Mori 2011 årsmote

Bra årsmøte

Det ble et usedvanlig bra årsmøte i år. Det ble avholdt lørdag 30. april i Misjonskirken på Majorstuen i Oslo.

mori-2011-årsmote

Hovedgjestene var Anniken og Akira Mori, som fortalte og viste film fra jordskjelvkatastrofen i Japan. Anniken sammenliknet jordskjelvet med fødselsrier og mener at Gud vil skape noe nytt i Japan.  Akira fortalte om at de har distribuert mer enn 50 tonn nødhjelp og at de nå ønsker å være med på gjenoppbyggingen av lokalmiljøet i Iwaki. Han mener at de som kristne bør være en aktiv kraft i samfunnet.

Det var også fire innslag fra Kina. Spesielt fra folk som jobber eller har jobbet blandt minoritetsgrupper. Dette er sensitivt arbeid og kan ikke videreformidles her.  Vidar Aronsen fra Nytt Livs Lys Bibeltrykkeri i Japan fortalte fantastiske historier om betydningen av bibler i Kina. Han takket høytidelig EOMs givere som har bidratt med 60.000 bibler i året som gikk.

Det var rekordoppslutning i år. Mer enn 100 deltakere. Vi har ikke vært så mange på årsmøte siden 100-årsjubileet i 1989, sa styreformann Trygve Jordan.

Foto: Geir Fotland