Intervju Med Svein Løvdal

Intervju med Svein Løvdal

Svein Løvdal driver Løvdal Trevare på Songe, som han driver i tradisjon etter sin far, Edgar Løvdal. De er til sammen fem ansatte, og er leverandør til proffmarkedet og private i distriktet. Svein har mange venner, kjente og bekjente både gjennom jobben og som privatperson. – Jeg har et ønske om å behandle alle på en god måte, og tenke på hvordan jeg selv ville blitt behandlet. Gode relasjoner, nærhet og ikke minst en god latter, det betyr mye.

Et varmt menneske

Kona, Anne Grethe, var også en person som hadde mange gode venner. – Hun hadde en flott personlighet. Hun var rolig, inkluderende og raus med andre mennesker. Jeg følte meg heldig som var gift med henne. Hun var så tålmodig med alle mine påfunn, forteller Svein. – Omtanke for andre hadde hun bestandig. Hun så mere på hvordan andre hadde det, enn hvordan hun hadde det selv, forteller han. – Jeg er så glad for de fine barna vi fikk, og for den lille gulltoppen Elias, sier Svein, og smiler litt, når han tenker på den lille karen som blir så glad når bestefar kommer og henter ham i barnehagen i Kristiansand en gang i uka.

Klikk her hvis du ønsker å lese videre