Ingen skal gå til sengs sultne. Her står de i kø for å få et godt måltid.
Ingen skal gå til sengs sultne. Her står de i kø for å få et godt måltid.     

- Ingen skal gå til sengs sultne

08. September 2020
Vi har nylig fått rapport fra Bob Aaron, lederen i Bethel Assembly i India. Bob og teamet hans er med på å bety en enorm forskjell for mange i denne tiden ved at de deler ut gratis mat til hjemløse og til mennesker som bor i slummen. Deres målsetting er at ingen skal gå til sengs sultne.

De siste seks månedene, siden nedstengingen av landet, har teamet i Bethel Assembly forberedt ca.1000 måltid om dagen som de har delt ut, og omtrent 500 gatebarn har fått mat hver dag. Teamet blir møtt med stor takknemlighet, og dette er med på å redde mange i en tid med mye sykdom og sult.

Bob rapporterer at mange familier lever under trange kår, og teamet blir svært berørt når de ser hvordan små barn står sultne når de kommer. Det at Bethel Assembly kan være med på å dele ut mat og komme med håp, betyr enormt mye for disse menneskene som lever under så vanskelige forhold. Det fører til at mange slipper å gå sultne til sengs.

- Ingen skal gå til sengs sultne En mor og hennes to barn er svært takknemlige for maten de har fått. - Ingen skal gå til sengs sultne Her får ei lita jente en god porsjon ris av teamet. - Ingen skal gå til sengs sultne Her tar barna imot mat. - Ingen skal gå til sengs sultne En fornøyd gutt viser frem maten han har fått. - Ingen skal gå til sengs sultne Teamet står på slik at alle skal bli mette.
Powered by Cornerstone