Her deler Juhani Halonen ut medisiner til en av de mange som har møtt opp.
Her deler Juhani Halonen ut medisiner til en av de mange som har møtt opp.     

Distribusjon av gratis medisiner

24. November 2020
Det mobile helseteamet i Evangelistens Helping Hand (EHH) distribuerer medisiner for å dele ut til sårbare mennesker i India.

India er i en alvorlig krise, og det er mer enn 8 millioner smittet og mer enn 130 000 døde. Den helsemessige tilstanden for mange er alvorlig, og mange trenger hjelp. Forrige uke fikk vi en oppmuntrende melding om mange takknemlige mennesker som hadde fått gratis forsyninger av medisiner, antibac og ansiktsmasker. Det mobile helseteamet i EHH reiste altså rundt og delte ut dette. Juhani fikk også muligheten til å dele Guds ord og Kristi kjærlighet i møte med menneskene de møtte.

La oss fortsette å løfte opp våre brødre og søstre i bønn, og være med å be om velsignelse over arbeidet i India i denne utrolig vanskelige tiden.

Distribusjon av gratis medisinerJuhani Halonen starter med å be før utdelingen. Distribusjon av gratis medisinerHer er alt pakket og klart til og deles ut. Distribusjon av gratis medisinerEn eldre dame er svært takknemlig for å få medisiner. Distribusjon av gratis medisinerMange har møtt opp for å møte det globale helseteamet. Distribusjon av gratis medisinerSykepleieren forklarer hvordan medisinen fungerer. Distribusjon av gratis medisinerDet mobile helseteamet deler ut medisiner og får på denne måten også vise Guds kjærlighet. Distribusjon av gratis medisinerSykepleier underviser hvordan man skal bruke medisinene, ansiktsmaskene og antibacen til lokalbefolkningen.
Powered by Cornerstone