Mange har mistet hjemmene sine, og bor under forferdelige kår.
Mange har mistet hjemmene sine, og bor under forferdelige kår.     

Flom i India

18. Desember 2020
I august ble et stammeområde i India helt ødelagt på grunn av voldsom flom. Folk mistet hus og hjem, og mange bor fortsatt under forferdelige kår i iskalde hytter.

EHH, en av våre samarbeidspartnere i India, reiste nå i desember til landsbyen. Teamet distribuerte mat og varme, tykke pledd som de delte ut.

De delte også bibelhistorier, julebudskapet og de lærte barna julesanger. Folket i landsbyen var takknemlige for hjelpen de fikk, og de var glade for å høre Guds ord. De forstod at det var Kristi kjærlighet som gav dem hjelp, og de takket norske venner for støtten til mat og varme pledd.

Flom i IndiaMaten er pakket og klar til å distribueres i landbyen Mulakapalli. Flom i IndiaAlt blir gjort i stand til matutdelingen. Flom i IndiaJuhani deler bibelhistorier og forteller julebudskapet til landsbyfolket. Flom i IndiaPastor Juhani deler ut mat til familiene. Flom i IndiaEn litt eldre dame er takknemlig for det varme pleddet. Flom i IndiaEn ung kvinne blir svært glad for å få et varmt pledd. Flom i IndiaTeena lærer bort julesanger med bevegelser til barna. Flom i IndiaMange har møtt opp for å få et varmt og godt pledd.
Powered by Cornerstone