Deltakerne viser stolt fram det de har laget. Her sammen med VBS lederne.
Deltakerne viser stolt fram det de har laget. Her sammen med VBS lederne.     

VBS – Vacation Bible School

18. August 2022
Menigheten som “Med hjerte for India” støtter driver et engasjerende og utstrakt arbeid i byen Agra i India. Det enkle menighetslokalet ligger i nærheten av turistattraksjonen «Taj Mahal», men i en mer fattig og «typisk indisk» bakgate.

Tekst: Åse Marit Hegland

Fra 9.-11. juni 2022 arrangerte menigheten «ferie bibelskole» for barn i alle aldre. Det er som en slags bo-hjemme-leir. Barna kommer til menighetslokalet noen timer hver dag i tre dager. Her får de høre om Jesus, synge, ha aktiviteter og masse gøy lek!! De får også noe å spise. Dette er et utrolig flott arrangement som mange setter stor pris på. Foruten menighetsbarna så kommer også mange av barna rundt om i nabolaget og fra områdene rundt.

VBS – Vacation Bible SchoolEn barneevangelist fortalte engasjerende fra Bibelen.

I løpet av disse dagene var det rundt 80-90 barn som deltok. Rundt 50 av disse var ikke tilknyttet menigheten fra før. Dette er en kjempeflott mulighet til å vise Guds kjærlighet til enda flere. Mange av disse familiene er fattige og har mange utfordringer i hverdagen. Det er en stor glede å se takknemligheten til barna for at de kan komme og delta på VBS. Dette er noe som menigheten har arrangert hver sommer de siste årene.

Pastor Gupta og hele familien er engasjert i dette. I tillegg har de flotte medarbeidere i menigheten som gjør arrangementer som dette mulig. Tusen takk for støtten til Med hjerte for India/EOM slik at dette arbeidet kan fortsette!

VBS – Vacation Bible SchoolFargelegging av bibelvers var en av aktivitetene. VBS – Vacation Bible SchoolBarna lyttet til bibelfortellinger etterfulgt av lek, aktiviteter og snacks. VBS – Vacation Bible SchoolHer jobber noen av jentene i aktivitetshefter.

 

Powered by Cornerstone