Feriebibelskole i India

07. September 2022
Vi har fått en oppmuntrende oppdatering fra våre venner i India. De har for første gang på to år hatt mulighet til å arrangere sommerleir for barn, der 472 barn var med på sommerleiren. De kaller leiren for «Vacation Bible School – 2022» - altså Feriebibelskole 2022.
De takker for all støtte og forbønn fra Norge i forkant av denne store sommerleiren. Leiren varte i hele fire dager i juni, og det var fullstappet med kjempeflott program for barna.
 
Barna ble delt inn i fem grupper når de kom utfra alder og klassetrinn, og de fikk være med på mange forskjellige aktiviteter, blant annet barneteater, trylleshow, spill og leker, kreativt verksted og mye annet. De hadde også mye bibelundervisning og lovsang, og fikk høre om Guds kjærlighet for dem.
 
Barna fikk utdelt både capser, arbeidsbøker, sangbøker, bokmerker, penner, blyanter, fargestifter osv. De hadde mange frivillige og bibellærere til å hjelpe til med både mat, undervisning og aktiviteter. Hele 50 mennesker stod på alle disse dagene for å få leiren til å bli en suksess.
 
Barna fikk noen fantastiske dager fylt med mye god forkynnelse og lovsang, god mat, lek og gøy, omsorg og kjærlighet. Alle forlot leiren kjempefornøyde og fylt opp med glede og begeistring.
 
Feriebibelskole i India Feriebibelskole i India Feriebibelskole i India Feriebibelskole i India Feriebibelskole i India Feriebibelskole i India Feriebibelskole i India Feriebibelskole i India Feriebibelskole i India Feriebibelskole i India Feriebibelskole i India
Powered by Cornerstone