Rykende ferske nyheter fra India

14. November 2022
På torsdag (10.11.22) reiste en flott gjeng på 11 personer på tur til India. Vi har fått rykende ferske oppdateringer fra i India. Teamet opplever mye, og her er noen av opplevelsene de har hatt i helgen. Takk til alle som ber for dem!
Tekst: Åse Marit Hegland og Svein Løvdal 
 
12.november: 
En fantastisk, rørende og minnerik dag i Agra!
Tidlig lørdag morgen tok vi toget fra Delhi til Agra og ble kjørt i minibuss direkte til skolen som Med hjerte for India har bygget, startet og drifter sammen med Grace gospel fellowship i India. Der ventet barna på oss og hadde et utrolig flott program med sang, dans, bønn og hilsener. Vi ble ønsket velkommen med blomsterkranser og gode ord! En utrolig flott opplevelse å se gleden til disse barna som får mulighet til å gå på en god og trygg skole! Lærerne og rektoren uttrykte også takknemlighet over jobben de hadde og fortalte meg at pastor Gupta som leder arbeidet var en god sjef som lyttet til de når de hadde noe å komme med.
 
Det ble til og med zumba-dans på hele den norske gjengen så her var det bare å følge rytmen.Etterpå fikk vi snacks og kaffe inne hos pastor familien. De er så kjærlige og takknemlige til Herren som har gitt de denne muligheten til å tjene Gud på denne måten. Takknemligheten til givere og støttepartnere fra Norge er stor!!
 
Denne skolen er en kristen skole der elevene må lære om alle religionene, men det er lov til å legge vekt på kristendommen, de lærer sanger om Jesu kjærlighet, lærer bibelvers og ber morgenbønn!
Fra 60 barn i oppstarten i fjor er det nå 160 barn på skolen!
 
Planen framover er å bygge en etasje til på skolen og få pc’er til et datarom slik at barna også kan få undervisning i data.
 
All ære til Herren!!
 
13. november: 
Deilig dag i Agra! Vi startet dagen med en god frokost på hotellet før vi dro en tur må møte i pastor Gupta sin menighet like i nærheten av Taj Mahal. Minibussen slapp oss av og vi måtte gå noen meter inn i en trang gate der vi fikk se hverdagen til de som bor og lever ganske så «enkelt». Vi gikk bort til der det lå en bøffel og inn en port der vi allerede hørte lovsang fra høytalere. Inn i et fullpakket rom av mennesker som sang og takket Gud. Det ble er herlig møte med tale av pastor Juhani Hallonen på engelsk, vitnesbyrd fra Svein og Åse Marit. Det var så herlig å kjenne på enheten med våre brødre og søstre i India. At vi tror på og tjener den samme levende Jesus Kristus! Åse Marit og Eivind fikk også blitt med på søndagsskolen der vi delte ut ballonger og godteri til barna. Vi sang sammen på hindi og prøvde å lære de sangen «når det stormer» på norsk. En herlig opplevelse!!
 
Etterpå var det tid for Taj Mahal. Synet av dette voldsomme mosuleet kan ta pusten fra de fleste. Det var utrolig vakkert å få se det og en stor opplevelse å få være der. Det ble tatt masse bilder og vil bli et minne for livet. En kjempedyktig guide med god humor, foto-ferdigheter og masse kunnskap gjorde turen på Taj Mahal en komplett opplevelse!! To personer i gruppa har allerede reist sør i India, og de har nå boret 2 brønner. 
 
Vi fikk også tatt turen inn i en butikk der de solgte marmor-suvenirer og Indiske klær. I den butikken jobber det en mann med navn Vikas som 3 personer i «Med hjerte for India» har kjent i alle år,- også før arbeidet startet. Vi fikk også se den store jobben det er å knytte tepper for hånd.
 
Dagen ble avsluttet med en deilig middag på hotellet sammen med hele teamet og Pastor Gupta m/fam. Vi kjenner på en stor glede over å få lov til å samarbeide med så flotte, snille og ærlige Jesus-mennesker her i India!
Rykende ferske nyheter fra India Rykende ferske nyheter fra India Rykende ferske nyheter fra India Rykende ferske nyheter fra India Rykende ferske nyheter fra India Rykende ferske nyheter fra India Rykende ferske nyheter fra India Rykende ferske nyheter fra India Rykende ferske nyheter fra India Rykende ferske nyheter fra India Rykende ferske nyheter fra India
 
Powered by Cornerstone