Barneforeningsbasar på Hornnes bedehus

02. Desember 2022
Annenhver mandag samler «Solstråla» barneforening opp mot 45 barn i aldersgruppen 6-12 år til andakt og hobbyaktiviteter på Hornnes bedehus i indre Agder. En gang i året er det duket for basar, og i de siste årene har deler av overskuddet gått til «Med hjerte for India».
 
Fredag 4. november hadde de sin årlige barneforeningsbasar, og det er så utrolig bra at også de aller minste får høre om misjons- og hjelpearbeid, og at de får lov til å bli med og støtte dette helt konkret.   
 
Godt og vel 150 personer, store og små, yngre og eldre fylte opp bedehuset denne ettermiddagen. De frivillige i «Solstråla» hadde stilt opp flotte gevinster, lagt kakene på fat, og fylt opp kaffe og saft på kanner. Flere runder med loddtrekning ble gjennomført, og det var mange fornøyde barn som vant alt fra hjemmesnekrede ting, til kluter, godteposer, leker og lysestaker.   
 
Åse Marit Hegland delte også fra India-arbeidet, og viste blant annet bilder av skolebarn som noe av pengene skulle gå til. Alle satt stille som lys når bildene kom på storskjermen. Det er så stort å vite at skolegang for barna i India betyr enormt mye, og vil gi et håp for fremtiden.
 
Det ble en utrolig flott dag, og takknemligheten er stor for arrangementer som dette. Tusen takk til «Solstråla» som støtter misjonen gjennom dette flotte arbeidet, og ikke minst for hva «Solstråla» gir til barna av glede, mestring og læring hver gang de samles til barneforening på Hornnes bedehus. Basaren innbrakte 25.000 kr til India-arbeidet, «Med Hjerte for India».
Barneforeningsbasar på Hornnes bedehus
Powered by Cornerstone