Fokus på Nord-Korea

– Vi håper at mange av våre lesere fremdeles vil være med å støtte oss i arbeidet vi gjør i Nord-Korea.

I skrivende stund har det vært stort fokus på Nord-Korea i alle medier. Toppmøtet mellom ledere fra Nord-Korea og USA skapte forhåpninger om lettelse i sanksjoner og bedre samarbeidsklima.

Nytt drivhus i Nord-Korea

Roald Føreland (EOM) sammen med sykehusets ledelse.

 

 

På tross av utfordringer for vårt arbeid i det lukkede landet, gleder vi oss over enda et nytt drivhus. Dette gir alle pasientene på det nærliggende sykehuset viktig næring.

Jenter på tur til Nord-Korea

– Vi ønsker å få til et spesielt vennskap med mennesker vi møter gjennom gjentatte besøk. Her er tre damer fra Norge på besøk i Nord-Korea: Merete Haastø Albertsen og Minda Klausen. (Foto: Janne Roland)

– Etter å ha hørt om arbeidet som gjøres i Nord-Korea av CfK i samarbeid med EOM i løpet av de siste årene, kjente jeg etterhvert på et sterkt ønske om å få reise dit selv, forteller Janne E. Roland. Hun og to andre kvinner fra Norge reiste til Nord-Korea som observatører og frivillige fra EOM i september i år. I Beijing sluttet de seg til en større gruppe fra Christian friends of Korea (CfK), og deltok sammen med dem på den videre rundreisen for å se på prosjektene og arbeidet.