Alle barna på barnehjemmet gleder seg til å komme tilbake.
Alle barna på barnehjemmet gleder seg til å komme tilbake.     

Barnehjemmet i Ginnepalli

19. August 2021
På barnehjemmet vi har i Ginnepalli får barna skolegang, omsorg, mat og de får høre om Jesus hver dag.

India har vært svært hardt rammet av pandemien, og det har vært krisetilstand i landet. Det er fortsatt mye smitte i India, men smitten har gått noe ned, trolig på grunn av vaksineringen. I mai/juni var det rundt 400.000 smittede i døgnet, og nå er det nede i rundt 50.000 per døgn. Det ble derfor bestemt at skoler og barnehjem skal gjenåpnes nå i midten av august.

Barna som kommer til barnehjemmet, kommer fra ulike bakgrunner. Noen er foreldreløse, noen kommer fra fattige familier, og noen barn kommer fra syke familier, der foreldre ikke har mulighet til å forsørge barna. På barnehjemmet vi har i Ginnepali får barna skolegang, omsorg, mat og de får høre om Jesus hver dag. Dette er til stor hjelp for mange familier, som kan sende barna sine trygt til barnehjemmet, og vite at de er i gode hender. Det er også viktig at barna har et godt sted å spise sammen i felleskap, og de er derfor i gang med å bygge en ny spisesal. Vi gleder oss over alle barna som skal få et nytt, flott sted å spise, men på grunn av regntiden har arbeidet for øyeblikket stoppet opp. Dette fordi det er vanskelig å transportere nødvendig materiale på grunn av flommen.

Våre samarbeidspartnere spør om forbønn for barnehjemmet.

Vær gjerne med for:

  • at prosjektet skal bli fullført så fort det er mulig
  • undervisning og opplegg
  • at barna skal bli kjent med Jesus som sin Herre og Frelser

 

Barnehjemmet i Ginnepalli Barnehjemmet i Ginnepalli Barnehjemmet i Ginnepalli Barnehjemmet i Ginnepalli Barnehjemmet i Ginnepalli Barnehjemmet i Ginnepalli
Powered by Cornerstone