For en liten stund tilbake arrangerte våre samarbeidspartnere i India «barnas dag», der så mange som 412 barn deltok. Her var det lek, mat, bibelundervisning, barnesanger og felleskap, og det var en super dag for alle disse flotte barna som kunne komme å få høre om Jesus.
Les mer
I India har vi mobile helseteam som reiser rundt og hjelper mennesker på steder det ellers er vanskelig å komme til, og som mangler tilgang på medisinske helsetjenester. En av pastorene, Juhani, har skrevet en oppdatering fra dette arbeidet, og du kan lese hans spennende oppdatering under.
Les mer
Vårt viktigste mål og kall gjennom arbeidet og prosjektene vi har, er at mennesker skal bli frelst og ta imot Jesus.
Les mer
I helgen var vi en gjeng fra EOM som var med på M28-konferansen i Bergen. Temaet på konferansen var unådde folkeslag, og om hvordan vi som den globale kirke og Kristi kropp kan stå sammen i å nå de som aldri har hørt.
Les mer
Marianne Elle i EOM ble i sommer intervjuet av Rita Aasen på programposten "I Pottemakerens hus".
Les mer
Vi har i flere år solgt julekort som er laget i Kina. Nå er det enda viktigere at vi formidler disse kortene.
Les mer
Det har vore ein svært utfordrande periode å drive arbeid i Nord-Korea, med stengde grenser og umulegheiter for å kome inn i landet.
Les mer
En liten filmsnutt om arbeidet vårt.
Les mer
Som de fleste av våre lesere kjenner til har vi i lengre tid samarbeidet med Sporos, tidligere Litteraturmisjonen, om oversettelse og trykking av Guds ord på stadig nye språk.
Les mer
Vi minner igjen om vedsalg for misjonen. Også i år har vår trofaste dugnadsgjeng sagd, kløyvd, fraktet og stablet ved, så nå har vi 220 sekker med ved som selges.
Les mer
Få, om noen, enkeltpersoner har preget vår organisasjon så sterkt som den engelske pionermisjonæren, James Hudson Taylor. Hudson Taylor besøkte Oslo i november 1889 og hans tale inspirerte til starten på Norsk Kinamisjon som vår organisasjon het frem til dagens navn ble tatt i bruk da maoistene kastet misjonærene ut av Kina på begynnelsen av 50-tallet.
Les mer
Mange kvinner i India får gjennom våre partnere en symaskin og et 6-månederes sykurs.
Les mer
Milliarder av mennesker har fortsatt ikke hørt evangeliet. Ifølge Joshua Project finnes det i dag 3,23 milliarder (42,5%) unådde og minst nådde mennesker på jord.
Les mer
Forleden sendte vår mangeårige Japanmisjonær, Anniken Steineger Mori, ut et lite nødrop om situasjonen på kafeen de driver i tilknytning til menigheten i Japan.
Les mer
Se denne inspirerende og gripende filmen vi har fått fra India.
Les mer
22.–23. OKTOBER 2021 arrangeres M28-konferansen i Bergen. Hele 26 misjonsorganisasjoner, bevegelser og enkeltmenigheter går sammen om å arrangere en misjonskonferanse med fokus på verdens unådde folkeslag.
Les mer
På barnehjemmet vi har i Ginnepalli får barna skolegang, omsorg, mat og de får høre om Jesus hver dag.
Les mer
I India har vi mobile helseteam som reiser rundt og hjelper mange mennesker.
Les mer
Her kan du se et lite glimt fra arbeidet Nord-Korea, fra en film som ble laget for noen år siden.
Les mer
Gud talte til en misjonær fra Australia om bønn for Japan, og han fikk visjonen om å organisere 1 million timer forbønn i forbindelse med olympiaden denne sommeren.
Les mer
3. juli ble det feiret «Indian Christian Day» i India. Dette er en dag der de kristne ønsker å spre velsignelse, og vise godhet og kjærlighet mot folket.
Les mer
Anniken og Akira er fremdeles svært aktive i arbeidet knyttet til Global Mission Center i Taira. I tillegg er de etterspurte også i andre sammenhenger.
Les mer
Mange trengende mennesker har fått hjelp i India, og våre samarbeidspartnere gjør en storartet jobb med å dele ut mat.
Les mer
Ønsker du å følge årsmøte til EOM?
Les mer
Situasjonen i India er svært alvorlig, og matmangel er et stort problem.
Les mer
1 - 25 av 78
1 2 3 4 Neste
Powered by Cornerstone