Her til lands er vi i den lykksalige situasjonen at vi har tilgang på mye og godt drikkevann. Mange steder i verden er forholdene helt annerledes.
Les mer
På torsdag (10.11.22) reiste en flott gjeng på 11 personer på tur til India. Vi har fått rykende ferske oppdateringer fra i India. Teamet opplever mye, og her er noen av opplevelsene de har hatt i helgen. Takk til alle som ber for dem!
Les mer
Rett Kurs er ei musikkgruppe som er kjent over hele Sørlandet etter mange år med musikalske innslag på kristne møter og større arrangement i kristen regi. Rett kurs er ikke knyttet opp til noen organisasjon eller menighet, de ønsker bare å dele Jesus med sang, musikk og vitnesbyrd hvor enn de kommer.
Les mer
Hudson Taylor regnes som en av de virkelig store pionerene innen moderne misjonsarbeid.
Les mer
Som en opprinnelig «ren» Kinamisjon vil vi alltid forsøke å ha et fokus på dette landet. Flere forhold gjør at det den senere tiden har vært vanskelig både å følge opp, og å omtale de forskjellige prosjektene vi til enhver tid er involvert i. Men vi har i flere år solgt julekort som er laget i Kina, og det gjør vi også i år igjen.
Les mer
Også denne høsten har vi samlet stab og styre til en samling hvor vi samtalte om vårt arbeid og våre prioriteringer. Etter noen år med samling i Oslo og Nittedal, holdt vi i år møtet i tilknytning til vårt kontor i Kristiansand, og styreleder Rolf Martin Næss kunne i år ønske velkommen til hele 14 deltakere.
Les mer
Det er mye nød og fattigdom i India, og mye av det er på grunn av at kastesystemet lever i beste velgående blant de fleste i India, spesielt i landsbyer og blant de som har hatt lite eller ingen skolegang.
Les mer
Milliarder av mennesker har fortsatt ikke hørt evangeliet. 28.–29. OKTOBER 2022 arrangeres Unåddkonferansen i Bergen som skal styrke norske menigheters og organisasjoners innsats for å nå unådde folkeslag med evangeliet!
Les mer
Våre venner i Evangelistens Helping Hand i India gjør fremdeles en kjempejobb med å dele Guds kjærlighet i ord og gjerning.
Les mer
Jeg har nettopp vært på en reise i Sør-Korea, og hatt samtaler med noen av de vi samarbeider med i Nord-Korea. Det ble også tid til å bli bedre kjent med menigheter og kristne i sør, og ikke minst situasjonen for mange nordkoreanske flyktninger som lever her.
Les mer
Nord-Korea har vært nesten hermetisk lukket under korona-pandemien. Uten at vi har skrevet mye om det i bladet, har vi likevel kunnet bidra med noe hjelp i form av pengestøtte til fattige familier og kjøp av soyabønner og annet for matproduksjon.
Les mer
Vi har fått en oppmuntrende oppdatering fra våre venner i India. De har for første gang på to år hatt mulighet til å arrangere sommerleir for barn, der 472 barn var med på sommerleiren. De kaller leiren for «Vacation Bible School – 2022» - altså Feriebibelskole 2022.
Les mer
Menigheten som “Med hjerte for India” støtter driver et engasjerende og utstrakt arbeid i byen Agra i India. Det enkle menighetslokalet ligger i nærheten av turistattraksjonen «Taj Mahal», men i en mer fattig og «typisk indisk» bakgate.
Les mer
Kristne i India ønsker å markere kristendommen, som har tradisjoner helt tilbake til år 52 da Disippelen Thomas kom som den første misjonær til India.
Les mer
I 1909 var Peter Torjesen på møte på et bedehus på Sørlandet. Det var Ludvig Hope som talte og utfordret til misjon i Kina. Peter gav alle pengene han hadde i kollekten. I tillegg skrev han også en lapp hvor det sto «Og mitt liv».
Les mer
I 1989 var det 4 kristne i Mongolia i følge misjonsstatistikk-boken “Operation World”. I dag er det mer enn 70.000 medlemmer i ca. 650 menigheter. Dette er en helt unik kirkevekst i nyere tid.
Les mer
Sjekk ut denne fantastiske filmen vi har fått fra våre venner i India!
Les mer
Vi i Evangelisk Orientmisjon (EOM) har den senere tiden hatt tett kontakt med en liten familiedrevet organisasjon kalt «Med hjerte for India». Vi har alltid hatt fokus på samarbeid der vi ser at det er til det beste for å nå flest mulig med vårt arbeid. Derfor er vi glade for å kunne presentere et nytt arbeid «under EOM-paraplyen».
Les mer
Etter år med pandemi var det fantastisk igjen å kunne møtes til årsmøte i Misjonskirken på Majorstua. Evangelisk Orientmisjon har en lang og rik tradisjon med å avholde sine årsmøter i nettopp denne menigheten, og det var en fornøyd gjeng som satte hverandre stevne.
Les mer
Roald Føreland ble intervjuet om arbeidet i Nord-Korea på Skibbuloftet.
Les mer
10 personer fikk livet sitt forvandlet ved å høre evangeliet om Jesus Kristus i India, og ble døpt på palmesøndag.
Les mer
Velkommen til årsmøte 30 april i Misjonskirken på Majorstua!
Les mer
Her kommer et lite blikk fra arbeidet fra de forskjellige landene.
Les mer
Et arbeid som har hatt mye fokus i vår virksomhet i India de siste årene, er landbruksprosjektet. Det begynte i det små ved at man ønsket å dyrke noen grønnsaker for å dekke egne behov da pandemien lammet store deler av landet.
Les mer
Menigheten i Taira i Japan har i flere år drevet et omfattende evangeliserende og humanitært arbeid i tillegg til gudstjenester og mer ordinær menighetsvirksomhet, og i dette arbeidet har lavterskeltilbudet, Cross Café, vært sentralt.
Les mer
1 - 25 av 122
1 2 3 4 5 Neste
Powered by Cornerstone