Sanggruppa Rett Kurs og misjonsprosjektet Med hjerte for India arrangerer for tiende år på rad konsert/sang- og musikkhelg i Setesdalen.
Les mer
«Jeg hadde i år gleden av å være med på årsmøtet i Evangelisk Orientmisjon. Dette var en stor opplevelse for meg. Både å høre om det voksende og mangfoldige arbeidet, men også å få anledningen til å treffe misjonsvenner og takke og fortelle hva deres støtte og forbønn har betydd i livet mitt."
Les mer
Vi støtter ulike diakonale prosjekter i Mongolia, inkludert et dagsenter for utsatte barn. Vi bidro til renoveringen av dagsenteret, og her kan du se en liten videosnutt fra dette arbeidet. Dagsenteret gir barna et trygt sted hvor de kan få kjærlighet, omsorg, og hjelp med leksene sine.
Les mer
Med hjerte for India fikk bygd og startet barneskolen «Grace convent school» i Agra i sept. 2021, noe som har vært til stor glede og velsignelse for mennesker i nærområdet. De får lov til å drive med kristen profil selv om mange stusser på hvorfor det ikke er hindu-guder og mantraer på skolen.
Les mer
Vi lever i en tid med stor informasjonsflyt, og også mange rystende hendelser rundt om i verden. Det er derfor viktig at vi fortsetter å holde frem forhold som fortsatt bør engasjere oss. Et slikt forhold er situasjonen for de kristne i Manipur.
Les mer
Evangelisk Orientmisjonen presenterer et variert misjonsarbeid i ulike steder av India, med hovedvekt på arbeidet til Evangelistens Misjonstjeneste i Andra Pradesh.
Les mer
27. april arrangerer vi årsmøte, og du er hjertelig velkommen.
Les mer
Mongolia har tradisjonelt vært dominert av den nomadiske livsstilen og taoismen, buddhismen og sjamanisme, men det har vært en veldig vekst i antall kristne de siste årene.
Les mer
Nord-Korea mangler fremdeles relevante fasiliteter og teknisk utstyr for å kunne diagnostisere tuberkulose, og også bra medisiner for å behandle det, ifølge en ekspert som har uttalt seg til Daily NK.
Les mer
Nå går vi inn i påskeuka, en tid hvor vi minnes Jesu død og oppstandelse. Vi ønsker at flere skal få bli kjent med Jesus, få kjennskap til det han gjorde for oss på korset og ta imot Ham. Det er derfor vi driver det arbeidet vi gjør.
Les mer
Hanna Izumi Mori driver Cross Café i Japan , og i denne filmen får du et lite innblikk i arbeidet hun driver.
Les mer
I løpet av den siste tiden har to hendelser satt spor i meg og viser hvordan villigheten ble til stor velsignelse både for mennesker her i Norge og for mennesker i India. Og det begynte med barn!
Les mer
Venkatesh har en drøm om å bli politibetjent slik at han kan ta vare på moren sin når han blir eldre.
Les mer
Du kan nå se intervjuet om India med Svein Løvdal på Bedehuskanalen.
Les mer
Per januar 2022 hadde Japan en befolkning på rundt 126 millioner. Dette er utrolig mange mennesker, og kristendommen utgjør bare en liten minoritet i Japan med 0,8 % av befolkningen.
Les mer
Et av prosjektene i vår nye satsing i Mongolia er «Eagle», et dagsenter for utsatte barn. Navnet er valgt med en henvisning til profeten Jesaja som talte om at de som stolte på Herren ville få ny kraft og løfte seg som ørnen.
Les mer
Det blir filmfremvisning, og foredrag av Thea Haavet om apostelen Tomas.
Les mer
Kom og bli med oss på gruppetur til India i november.
Les mer
Da Maria og Magnus reiste ut som misjonærer til Mongolia, 22 og 26 år gamle, hadde de følelsen av å komme til verdens ytterste grense.
Les mer
I denne lille filmsnutten kan du få se og høre litt om barnehjemmet i Ginnepalli i India
Les mer
Sjekk ut denne inspirerende filmen fra et legebesøk i et avsidesliggende område i India.
Les mer
For en tid tilbake fikk jeg et lite håndverk produsert av en nordkoreansk flyktning som befinner seg i Kina. Hun flyktet delvis på grunn av undertrykkelse, men først og fremst på grunn av matmangel. Håndverket er to fisker og fem brød.
Les mer
Prosjektene i Nord-Korea er en viktig del av vårt mangfoldige arbeid, og et arbeid som gjør en stor forskjell for folk.
Les mer
Vår medarbeider Juhani Halonen har, sammen med sin sønn Jehosh, igjen reist til Manipur for å hjelpe de som mistet alt i den forfølgelsen de opplevde. Han har sendt oss følgende rapport:
Les mer
Vi fikk nylig den triste beskjeden om at Finn Torjesen er gått bort. Finn var barnebarn til vår tidligere Kina-misjonær Peter Torjesen, og det var Finn som grunnla organisasjonen Evergreen, som Orientmisjonen har hatt et nært forhold til siden oppstarten i 1993.
Les mer
1 - 25 av 169
1 2 3 4 5 ... 7 Neste
Powered by Cornerstone