Vi minner igjen om vedsalg for misjonen. Også i år har vår trofaste dugnadsgjeng sagd, kløyvd, fraktet og stablet ved, så nå har vi 220 sekker med ved som selges.
Les mer
Få, om noen, enkeltpersoner har preget vår organisasjon så sterkt som den engelske pionermisjonæren, James Hudson Taylor. Hudson Taylor besøkte Oslo i november 1889 og hans tale inspirerte til starten på Norsk Kinamisjon som vår organisasjon het frem til dagens navn ble tatt i bruk da maoistene kastet misjonærene ut av Kina på begynnelsen av 50-tallet.
Les mer
Mange kvinner i India får gjennom våre partnere en symaskin og et 6-månederes sykurs.
Les mer
Milliarder av mennesker har fortsatt ikke hørt evangeliet. Ifølge Joshua Project finnes det i dag 3,23 milliarder (42,5%) unådde og minst nådde mennesker på jord.
Les mer
Forleden sendte vår mangeårige Japanmisjonær, Anniken Steineger Mori, ut et lite nødrop om situasjonen på kafeen de driver i tilknytning til menigheten i Japan.
Les mer
Se denne inspirerende og gripende filmen vi har fått fra India.
Les mer
22.–23. OKTOBER 2021 arrangeres M28-konferansen i Bergen. Hele 26 misjonsorganisasjoner, bevegelser og enkeltmenigheter går sammen om å arrangere en misjonskonferanse med fokus på verdens unådde folkeslag.
Les mer
På barnehjemmet vi har i Ginnepalli får barna skolegang, omsorg, mat og de får høre om Jesus hver dag.
Les mer
I India har vi mobile helseteam som reiser rundt og hjelper mange mennesker.
Les mer
Her kan du se et lite glimt fra arbeidet Nord-Korea, fra en film som ble laget for noen år siden.
Les mer
Gud talte til en misjonær fra Australia om bønn for Japan, og han fikk visjonen om å organisere 1 million timer forbønn i forbindelse med olympiaden denne sommeren.
Les mer
3. juli ble det feiret «Indian Christian Day» i India. Dette er en dag der de kristne ønsker å spre velsignelse, og vise godhet og kjærlighet mot folket.
Les mer
Anniken og Akira er fremdeles svært aktive i arbeidet knyttet til Global Mission Center i Taira. I tillegg er de etterspurte også i andre sammenhenger.
Les mer
Mange trengende mennesker har fått hjelp i India, og våre samarbeidspartnere gjør en storartet jobb med å dele ut mat.
Les mer
Ønsker du å følge årsmøte til EOM?
Les mer
Situasjonen i India er svært alvorlig, og matmangel er et stort problem.
Les mer
Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at sy-prosjektet vårt har blitt til stor velsignelse.
Les mer
Vi i Evangelisk Orientmisjon er glade for familien Moris tjeneste i Japan. Dette gjør at vi fremdeles har en tilstedeværelse i dette landet som har vært sentralt i vårt arbeid siden tidlig på 50-tallet. Anniken og Akiras datter, Hanna, er nå engasjert for fullt i arbeidet.
Les mer
Sunita og Kishore Halonen driver et svært fruktbart landbruksprosjekt knyttet til arbeidet i Evangelistens Helping Hand i Krishnunipalem.
Les mer
Våre venner og samarbeidspartnere i India melder om at smittesituasjonen ser dårlig ut. Det er nå en ny bølge som bare blir verre og verre.
Les mer
I denne spesielle tiden får vi gjennom vår samarbeidspartner være med å finansiere 110 tonn mat inn til Nord-Korea!
Les mer
Det mest oppsiktsvekkende med alt arbeidet vårt i fjor, var at våre samarbeidspartnere i India har registrert økt vekst i medlemsmassen i menighetene med 32.500 medlemmer. Det er hele 59 prosent økning, stråler Roald Føreland.
Les mer
I august i fjor ble et stammeområde i India helt ødelagt på grunn av voldsom flom. Folk mistet hus og hjem, og de bodde under forferdelige kår i iskalde hytter.
Les mer
I India har vi mobile helseteam som reiser rundt i områder hvor det ikke er noe sykehus for å hjelpe mennesker. Ofte bruker de sine kirker som legesentre når de er på disse plassene.
Les mer
Evangelisk Orientmisjon har som formål å nå de minst nådde i Asia med evangeliet. Hele 3 milliarder mennesker har fremdeles ikke har hørt evangeliet.
Les mer
1 - 25 av 69
Powered by Cornerstone