Her er filmen om Bibelkvinna Deena.
Les mer
En kort film om yrkesopplæring av fattige kvinner som vi driver et rikt arbeidet blant, i India.
Les mer
24.01.2023 var Svein Løvdal gjest på Bedehus kanalen.
Les mer
Evergreen er en av våre samarbeids partnere som jobber inne i Kina. Pga pandemien og nedtegnelsen av Kina har det vært knyttet usikkerhet til driften mm.
Les mer
Her kommer en oppsummering av Anniken sin hilsen til misjons vennene. Hun forteller at de opplever motgang, men også at håpets Gud hjelper henne og dem hun tjener i Japan.
Les mer
Frå Martin Luther i 1522 til 101 unådde Indiske minoritetsspråk i 2023.
Les mer
I den siste tiden har vi hatt samtaler med en samarbeidspartner som har arbeidet og bodd i Nord-Korea siden 2005. De måtte, som alle andre utlendinger, forlate landet i 2020.
Les mer
En liten julehilsen fra oss
Les mer
Sjekk ut denne inspirerende filmen av Åse Marit Hegland der hun deler litt av sin historie, og deler hvordan "Med Hjerte for India" ble til.
Les mer
Paul Heskestad og kona Eva har i flere år vært glad i å høre på sang-gruppa “Rett kurs”. Etter å ha hørt om misjonsprosjektet til Med hjerte for India under en konserthelg med “Rett kurs” på Byglandsfjord, så fikk spesielt Paul et hjerte for misjonsarbeidet.
Les mer
Annenhver mandag samler «Solstråla» barneforening opp mot 45 barn i aldersgruppen 6-12 år til andakt og hobbyaktiviteter på Hornnes bedehus i indre Agder. En gang i året er det duket for basar, og i de siste årene har deler av overskuddet gått til «Med hjerte for India».
Les mer
Her til lands er vi i den lykksalige situasjonen at vi har tilgang på mye og godt drikkevann. Mange steder i verden er forholdene helt annerledes.
Les mer
På torsdag (10.11.22) reiste en flott gjeng på 11 personer på tur til India. Vi har fått rykende ferske oppdateringer fra i India. Teamet opplever mye, og her er noen av opplevelsene de har hatt i helgen. Takk til alle som ber for dem!
Les mer
Rett Kurs er ei musikkgruppe som er kjent over hele Sørlandet etter mange år med musikalske innslag på kristne møter og større arrangement i kristen regi. Rett kurs er ikke knyttet opp til noen organisasjon eller menighet, de ønsker bare å dele Jesus med sang, musikk og vitnesbyrd hvor enn de kommer.
Les mer
Hudson Taylor regnes som en av de virkelig store pionerene innen moderne misjonsarbeid.
Les mer
Som en opprinnelig «ren» Kinamisjon vil vi alltid forsøke å ha et fokus på dette landet. Flere forhold gjør at det den senere tiden har vært vanskelig både å følge opp, og å omtale de forskjellige prosjektene vi til enhver tid er involvert i. Men vi har i flere år solgt julekort som er laget i Kina, og det gjør vi også i år igjen.
Les mer
Også denne høsten har vi samlet stab og styre til en samling hvor vi samtalte om vårt arbeid og våre prioriteringer. Etter noen år med samling i Oslo og Nittedal, holdt vi i år møtet i tilknytning til vårt kontor i Kristiansand, og styreleder Rolf Martin Næss kunne i år ønske velkommen til hele 14 deltakere.
Les mer
Det er mye nød og fattigdom i India, og mye av det er på grunn av at kastesystemet lever i beste velgående blant de fleste i India, spesielt i landsbyer og blant de som har hatt lite eller ingen skolegang.
Les mer
Milliarder av mennesker har fortsatt ikke hørt evangeliet. 28.–29. OKTOBER 2022 arrangeres Unåddkonferansen i Bergen som skal styrke norske menigheters og organisasjoners innsats for å nå unådde folkeslag med evangeliet!
Les mer
Våre venner i Evangelistens Helping Hand i India gjør fremdeles en kjempejobb med å dele Guds kjærlighet i ord og gjerning.
Les mer
Jeg har nettopp vært på en reise i Sør-Korea, og hatt samtaler med noen av de vi samarbeider med i Nord-Korea. Det ble også tid til å bli bedre kjent med menigheter og kristne i sør, og ikke minst situasjonen for mange nordkoreanske flyktninger som lever her.
Les mer
Nord-Korea har vært nesten hermetisk lukket under korona-pandemien. Uten at vi har skrevet mye om det i bladet, har vi likevel kunnet bidra med noe hjelp i form av pengestøtte til fattige familier og kjøp av soyabønner og annet for matproduksjon.
Les mer
Vi har fått en oppmuntrende oppdatering fra våre venner i India. De har for første gang på to år hatt mulighet til å arrangere sommerleir for barn, der 472 barn var med på sommerleiren. De kaller leiren for «Vacation Bible School – 2022» - altså Feriebibelskole 2022.
Les mer
1 - 25 av 135
1 2 3 4 5 ... 6 Neste
Powered by Cornerstone