Julekort fra Kina

20. Oktober 2022
Som en opprinnelig «ren» Kinamisjon vil vi alltid forsøke å ha et fokus på dette landet. Flere forhold gjør at det den senere tiden har vært vanskelig både å følge opp, og å omtale de forskjellige prosjektene vi til enhver tid er involvert i. Men vi har i flere år solgt julekort som er laget i Kina, og det gjør vi også i år igjen.

Vi samarbeider med en organisasjon som blant mye annet har et prosjekt for å hjelpe kvinner til jobb. Dette er kvinner som av forskjellige grunner har vanskeligheter på det generelle arbeidsmarkedet, og som gjennom dette prosjektet jobber med å skjære ut kort i flotte motiver.

Dette er et arbeid som er av en slik art at det er lett for oss å åpent støtte det, og vi har i flere år formidlet disse kortene til våre lesere. Nå venter vi en ny forsyning kort i nær fremtid, og vi vil derfor igjen anbefale disse på det varmeste.

Ved å kjøpe disse er du med på å støtte et viktig arbeid, og du kan glede både deg selv og andre med å gi disse videre. Det er flotte kort med tekst på norsk, og de kommer ferdig med konvolutt.
Ta kontakt med kontoret på eom@eom.no eller tlf. 9013 8020 for bestilling.

Julekort fra Kina
Powered by Cornerstone