Foto: Bjørn Hoel, Lister 24.
Foto: Bjørn Hoel, Lister 24.     

70-års dag med gratis konsert og kollekt til «Med hjerte for India»!

13. Desember 2022
Paul Heskestad og kona Eva har i flere år vært glad i å høre på sang-gruppa “Rett kurs”. Etter å ha hørt om misjonsprosjektet til Med hjerte for India under en konserthelg med “Rett kurs” på Byglandsfjord, så fikk spesielt Paul et hjerte for misjonsarbeidet.

Tekst: Åse Marit Hegland

For ca. 4 år siden på en “Rett kurs” konsert i Mandal, sier Paul til sin kone Eva: “Det var som om Jesus sa til meg at når jeg blir 70 år, skal jeg feire den med “Rett kurs” konsert i Vanse. Og inntekten skal gå til Med Hjerte for India”. Sommeren 2020 fikk Paul hjerneblødning i lillehjernen og ble flydd med helikopter til Oslo. Hadde han kommet inn en halv time senere, hadde han ikke overlevd, sa legene.

Han sliter fortsatt litt med tale, balanse og høyre arm, men klarer seg nå ganske godt. Hele tiden har han vært opptatt av konserten for «Med hjerte for India», forteller kona Eva. Han var opptatt av at han ikke måtte dø før sin 70-årsdag. 1. okt -22, godt over to år etter slaget, feiret Paul sin 70-årsdag i Misjonskirken på Vanse. Rundt 150-200 mennesker møtte opp og fikk en herlig konsert av “Rett kurs” og Renate Lervik Bjorvand.

Jeg var invitert for å fortelle alle gjestene om misjonsprosjektene til Med hjerte for India, og takket Paul for å ha ønsket gaver til misjonen istedenfor til seg selv. Denne kvelden var til velsignelse for mange, og det kom inn 37 000 kroner til arbeidet i India.

Powered by Cornerstone