Hilsen fra Anniken i Japan - håpets Gud hjelper henne og dem hun tjener i Japan

19. Januar 2023
Her kommer en oppsummering av Anniken sin hilsen til misjons vennene. Hun forteller at de opplever motgang, men også at håpets Gud hjelper henne og dem hun tjener i Japan.

Her i Iwaki på 340.000 innbyggere går omtrent alle de kristne små menighetene sammen om å markere hva julen betyr med en felles julekonsert på et offentlig lokale.

Det ble sang og vitnesbyrd av gospel sangerinnen Lauren Horii, og video tale av hennes far, tidligere amerikansk mester i bryting, Arthur Holland, som nå går til fots mens han bærer et svært kors (på hjul) gjennom Japan på langs for tredje gang for å fortelle om Jesus.

Cross Café

Cross Café ble holdt stengt da Hanna var med Akira og meg til Norge i april-mai i to uker. Vi frydet oss over å møte misjons vennene, familie og venner. Anniken fikk med seg en møterunde til i august-september.

Akira kunne glede seg over å møte venner i Singapore og USA i oktober, venner som ber inderlig for Japan.

En travel tid og sykdom

Til Jul hadde vi besøk fra utlandet i ett kjør siden lille-julaften, fra Afrika, Singapore, England, Malaysia og Australia. Midt oppe i dette ble Akira alvorlig syk, da han fikk helvetesild.

En herlig forvandling!

I november ba barnevernet Mine om de kunne ta ansvaret for en gutt i 13 års alderen som kom fra et hjem med store problem. F.eks. opplevde han å bo i kummerlig kår og dårlig behandling noe som hadde påvirket hans adferd.

Nå etter et par måneder viser gutten klar forbedring i adferd og interesse for skole mm.

Bilde

Motstand i hjemmet

En mann i 40 års alderen med ymse problem som kommer fra en veldig anti-kristen familie hadde kommet fast til kafeen i 10 år, men hadde ikke vist interesse for troen vår. Men noe har skjedd nylig, for nå vil han bli døpt.

Bønneemner:

  1. Fosterbarna til Yurie
  2. Kafeen og arbeidet
  3. Guds ord skal nå ut til Japanske folk

Hilsen

Anniken

Powered by Cornerstone