Spennende misjonsbok

23. Januar 2024
Da Maria og Magnus reiste ut som misjonærer til Mongolia, 22 og 26 år gamle, hadde de følelsen av å komme til verdens ytterste grense.

I hovedstaden Ulaanbaatar lærte de språket og begynte å tilegne seg mongolsk kultur. Men oppdraget handlet om å starte en menighetsplantingsbevegelse i et land der Jesus ikke var kjent fra før. De startet i byen Erdenet der de bodde og vitnet for mennesker.

Spennende misjonsbok

I januar 1993 startet de en menighet som liknet mer på en jenteforening, men Guds ånd var virksom, og i løpet av ett år var det 121 medlemmer. Maria beskriver pionertiden med stor vekst og hvordan de klarte å utvikle en mongolsk menighet. Hun skriver åpent og ærlig om både kulturkollisjoner og andre utfordringer i arbeidet. Dette er en gripende og lærerik fortelling om hvordan et ungt svensk ektepar gjennom Guds kall og åndens ledelse får se en menighetsplantings-bevegelse vokse frem. Gud trenger ingen supermennesker, men vanlige mennesker som Maria og Magnus som stiller sine liv til Guds disposisjon. Da kan Gud forandre verden.

Spennende misjonsbok

En fantastisk historie om hva Gud kan gjøre når noen sier ja til å gå! Denne boka anbefales på det varmeste! Maria og Magnus er forbilder i tro, lydighet og misjon. Historien om hva de opplevde i Mongolia er trosstyrkende, motiverende og veldig ærlig. Jeg hadde gleden av å være i det første teamet fra Norge som kom til Erdenet, og fulgte dem i årene etterpå. Det satte varige spor i livet mitt.
- Marianne Synnes Braseth, forkynner/mentor Ungdom i Oppdrag


Prisen er 200 kr. Boken kan bestilles på e-post til eom@eom.no eller på SMS til 9013 8020.

Powered by Cornerstone