Velkommen til misjonsmøte!

01. Februar 2024
Det blir filmfremvisning, og foredrag av Thea Haavet om apostelen Tomas.
Velkommen til misjonsmøte!

Er det mulig at Tomas, mest kjent for sin tvil, grunnla kristne menigheter i India i det første århundre? I dokumentaren følger vi den norske bestselgende forfatteren og pastoren Jostein Ørum på reise til India for å undersøke om en gammel og godt bevart tradisjon kan være sann. Der møter han noen av de millioner av kristne som tror at Thomas reiste til India etter Jesu oppstandelse, døpte deres forfedre og plantet flere kirker med en unik spiritualitet. Han oppdager et sterkt kristent fellesskap som er ganske annerledes enn hans eget.

Dette er den fascinerende og inspirerende historien om misjonsreisene til apostelen Thomas i India, slik inderne forteller det selv. Og i de østlige tradisjonene er ikke Thomas først og fremst tvileren, men den apostelen som reiste lengst vekk fra Jerusalem for å gjøre som Jesus befalte; å dra helt til verdens ende for å fortelle om ham.

Regissøren bak filmen, filmskaper Thea Elisabeth Haavet, vil være til stede og etter visningen vil det bli mulighet til samtale om filmen for de som ønsker det.

Dokumentaren har vunnet mer enn 20 priser på internasjonale festivaler, særlig innenfor genren religion og tro.

Se trailer ved å trykke HER

Powered by Cornerstone