Arbeidet er allerede godt i gang.
Arbeidet er allerede godt i gang.     

Det bygges i Manipur

19. April 2024
Vi lever i en tid med stor informasjonsflyt, og også mange rystende hendelser rundt om i verden. Det er derfor viktig at vi fortsetter å holde frem forhold som fortsatt bør engasjere oss. Et slikt forhold er situasjonen for de kristne i Manipur.
Det bygges i ManipurTakknemlige for hjelp til nye boliger.

Vi har tidligere informert om det arbeidet som Juhani Halonen har gjort for de forfulgte kristne i denne provinsen. Med støtte fra oss har han delt ut mat, klær og madrasser og også vært en god samtalepartner for lidende kolleger. Nå har Juhani vært der på nytt, denne gang sammen med sin eldste sønn, Enosh. De kom til Manipur første dagen i februar, og allerede dagen etter la de ned grunnsteinen i det som skal bli et nytt bo-område for noen av de kristne som mistet alt i de grufulle angrepene.Tanken er å bygge 6 hus nå i første omgang. I det budsjettet vi har til rådighet, er det også rom for et kombinert kontorbygg og gjestehus. Situasjonen i Manipur er fremdeles spent, og bare det å ta seg frem dit kan by på utfordringer.

Det bygges i ManipurJuhani legger ned grunnstenen.

Juhani og sønnen måtte passere over 10 kontrollposter før de omsider kom trygt frem til Churachandpur som var målet for turen.

Her kunne Juhani legge ned grunnsteinen for de planlagte byggene, og det praktiske arbeidet ble igangsatt umiddelbart etterpå. Vi er takknemlige for at vår gode medarbeider tar disse turene og bidrar så sterkt i hjelpen til våre kristne brødre og søstre i dette prøvede område.

Det bygges i ManipurStraks seremonien med grunnsteinen var over, gikk arbeiderne i gang med byggingen.

Vi er også glade for at vi ved Guds nåde og med bidrag av mange gode givere kan avhjelpe litt på den store nøden som de kristne i dette området brått ble kastet ut i. Vi må aldri glemme Jesu ord om at det vi gjorde mot en av hans minste, det gjorde vi også mot Ham. Og det vi ikke gjorde, det gjorde vi heller ikke mot Ham.

Powered by Cornerstone